Prognoza ANM pentru următoarele 4 săptămâni

Temperaturile vor fi mai ridicate decât cele normale în ultima săptămână de vară şi prima de toamnă, apoi vor deveni normale pentru luna septembrie, potrivit prognozei pentru următoarele patru săptămâni, transmisă marţi de meteorologii Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM).

12817 afișări
Imaginea articolului Prognoza ANM pentru următoarele 4 săptămâni

METEO 22 - 29 august


Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, în majoritatea regiunilor, dar mai ales în cele nordice şi estice. Regimul pluviometric va fi în general excedentar în jumătatea sud- vestică a ţării, iar în rest cantităţile de precipitaţii vor avea o tendinţă deficitară.

METEO 29 august - 5 septembrie

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, pe întreg teritoriul României, dar mai ales în regiunile sud-estice. Cantităţile de precipitaţii vor fi excedentare în regiunile intracarpatice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale.

METEO 5 - 12 septembrie

Temperaturile medii se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, în toate regiunile. Regimul pluviometric va avea o tendinţă excedentară în jumătatea vestică a ţării, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

METEO  12 - 19 septembrie

Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantităţile de precipitaţii estimate pentru această perioadă vor fi în general apropiate de cele normale, cu posibilitatea unui uşor excedent în regiunile nordice.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
meteo,
prognoză,
anm

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici