Prognoza METEO. ANM anunţă un final de toamnă cu vreme frumoasă, în cea mai mare parte a ţării

  • ANM a anunţat că în săptămâna 26 octombrie-2 noiembrie temperaturile vor fi mai ridicate decât este normal.
  • Nu va ploua foarte mult, cu excepţia zonelor extracarpatice şi montane.
1295 afișări
Imaginea articolului Prognoza METEO. ANM anunţă un final de toamnă cu vreme frumoasă, în cea mai mare parte a ţării

Potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie, în săptămâna 26 octombrie-2 noiembrie temperaturile vor fi mai ridicate decât este normal, în special în regiunile estice şi sud-estice. Nu va ploua foarte mult, cu excepţia zonelor extracarpatice şi montane.

METEO. Vremea în perioada 2-9 noiembrie

Intre 2 noiembrie şi 9 noiembrie, temperaturile medii ale aerului vor fi uşor mai ridicate decât cele normale în regiunile extracarpatice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă. Cantităţile de precipitaţii vor fi în general excedentare, local, în regiunile estice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

METEO. Vremea în perioada 9-16 noiembrie

În intervalul 9 noiembrie-16 noiembrie, temperatura medie a aerului se va situa în jurul celei normale pentru această săptămână, în toate regiunile, şi va ploua în special în sud-est.

METEO. Vremea în perioada 16-25 noiembrie

În săptămâna 16 noiembrie-23 noiembrie va fi mai cald în sud-est şi va ploua mai mult în sud-vest. În rest, atât temperaturile, cât şi nivelul precipitaţiilor vor fi în limitele normale pentru finalul toamnei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici