Prognoza meteo pentru Bucureşti. Vreme caldă şi frumoasă şi în weekend

În Capitală vremea o să fie caldă şi însorită în perioada următoare. Sâmbătă vor fi 20 de grade, temperatură potrivită pentru mijloc de primăvară.

106 afișări
Imaginea articolului Prognoza meteo pentru Bucureşti. Vreme caldă şi frumoasă şi în weekend

Prognoza meteo pentru Bucureşti. Vreme caldă şi frumoasă şi în weekend

Bucureştenii au parte de o noapte senină şi de 1…2 grade în termometre, spre -3 în zona preorăşenescă. unde vor fi condiţii de brumă.

Mâine meteorologii ne promit vreme caldă, cu 16…17 grade la amiază şi soare. Temperatura minima va fi de 4...5 grade şi spre 2 grade în zonele limitrofe.

Vineri o să fie şi mai plăcut afară, iar termometrele vor indica 18…19 grade la amiză. Norii încep să strângă rândurile şi vântul începe să prinde putere. Minima va fi de 7...8 grade, mai scăzută în zona preorăşenească, spre 5 grade.

Prima zi de weekend vine cu vreme şi mai caldă. Soarele străluceşte peste zi, iar nori strâng rândurile spre seară şi noaptea când şansele să plouă cresc. La  amiază vor fi în jur de 19…20 de grade. Vântul o să fie intens spre seară.  Minima va fi de aproximativ 4 grade.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici