Prognoza meteo pentru Bucureşti. Vremea se încălzeşte în fiecare zi în Capitală, iar soarele străluceşte în voie

În Bucureşti vremea se încălzeşte şi norii sunt puţini. Meteorologii ne spun că vineri termometrele vor indica în jur de 18 grade.

72 afișări
Imaginea articolului Prognoza meteo pentru Bucureşti. Vremea se încălzeşte în fiecare zi în Capitală, iar soarele străluceşte în voie

Prognoza meteo pentru Bucureşti. Vremea se încălzeşte în fiecare zi în Capitală, iar soarele străluceşte în voie

În Capitală urmează o noapte senină cu -1…1 grad, uşor mai frig în zona preorăşenească, unde vor fi condiţii de brumă.

Mâine norii fac parte din peisajul zilei, dar spre seară încep să se rărească, atunci când şi vântul se mai domoleşte uşor. La amiază vor fi 12...13 grade, iar temperatura minima va fi de 1...2 grade, uşor mai scăzută la periferie.

Joi meteorologii ne promi o zi frumoasă şi caldă. Soarele urcă mercurul din termometre până la 16...17 grade. Minima creşte şi ea şi vor fi 4...5 grade.

Vineri o să fie şi mai cald. Norii se înmulţesc, vântul nu trece de moderat, iar maxima se opreşte pe la 18 grade. Şi noaptea o să fie mai cald, 7…8 grade.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici