Prognoza meteo pentru următoarele trei zile

Vreme caldă şi frumoasă până miercuri, însă de joi revin ploile şi temperaturile scad brusc: 20 de grade miercuri în sudul ţării şi 19 în Bucureşti

549 afișări
Imaginea articolului Prognoza meteo pentru următoarele trei zile

Prognoza meteo pentru următoarele 3 zile

La noapte vor mai fi intensificări ale vântului  în Moldova şi în sud-estul Transilvaniei, unde se vor atinge 55...70 km/h, iar în zona Carpaţilor Meridionali şi de Curburã vor mai fi rafale de peste 80...100 km/h. În În Carpaţii Orientali o sa ningă slan. Temperaturile minime se vor încadra între -5 şi 3 grade, mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei.

Mâine vreme foarte caldă pentru final de februarie, cu maxime cuprinse 7 şi 18 grade şi soare din plin. Noaptea în nord-vestul ţării izolat va ploua slab, iar în  nordul Carpaţilor Orientali, la altitudini mari, vor fi şi ninsori. Vântul va sufla cu putere la munte, dar şi prin regiunile nord-vestice şi estice.

Miercuri tot vreme foarte caldă, mai ales ăn sud şi est unde vor fi până la 20 de grade. În regiunile intracarpatice va ploua pe arii extinse, iar cantităţile de apă vor depăşi 10...15 l/mp, în timp ce în restul ţării vor fi doar ceva nori din care va ploua spre seară şi noaptea, în Oltenia şi nord-vestul Munteniei.

La munte vor fi precipitaţii mixte. Trecător vor fi posibile descărcări electrice. Vântul suflă cu putere tot pe crestele montane, dar şi prin restul zonelor din când în când. Joi vremea se răceşte brusc şi peste tot,astfel că maximele vor fi cuprinse între 3 şi 12 grade,  iar precipitaţiile cuprind toată  ţara.

Vor si ploi în sud şi est, în restul teritoriului vor deveni mixte, iar la munte vor predomina ninsorile. Pe arii restrânse se pot cumula cantităţi mai însemnate de apă şi vor fi posibile descărcări electrice. Vântul va avea intensificãri la munte, în special pe creste, iar local şi cu viteze mai mici şi în restul zonelor, mai ales în sud. În Bucureşti vântul slăbeşte în intensitate la noapte, iar termometrele vor arăta în jur de 1 grad.  

Mâine avem parte de soare, vânt mai domol şi în jur de 15 grade la amiază. Miercuri soare cât cuprinde şi 19 grade în termometre. Joi însă norii acoperă cerul, plouă pe parcusul zilei, iar mercurul din termometre se opreşte la aproximativ 10 grade.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici