Prognoză meteo specială. Vremea în Bucureşti de marţi dimineaţă până miercuri

În Capitală, până miercuri dimineaţă vremea se va încălzi semnificativ, devenind deosebit de caldă pentru această perioadă a anului, afirmă Administraţia Naţională de Meteorologie în prognoza specială pentru Bucureşti, emisă pentru intervalul marţi ora 11.00 - miercuri ora 8.00.

251 afișări
Imaginea articolului Prognoză meteo specială. Vremea în Bucureşti de marţi dimineaţă până miercuri

Prognoză meteo specială. Vremea în Bucureşti de marţi dimineaţă până miercuri

Vremea se va încălzi semnificativ, devenind deosebit de caldă pentru ultima decadă a lunii februarie.

Temperatura maximă va fi de 18...19 grade (peste 10 grade faţă de cea normală), iar cea minimă de 3...5 grade.

Cerul va fi variabil, iar pe parcursul zilei vor fi perioade în care vântul va avea intensificări cu rafale de 50...55 km/h, apoi va slăbi în intensitate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici