Prognoza meteo. Vremea se încălzeşte, dar încă nu scăpăm de vântul puternic

  • Vântul continuă să sufle cu putere în mare parte din ţară, până marţi
  • Soarele e din ce în ce mai prezent şi vremea devine plăcută
  • Miercuri maximele vor fi cuprinse între 10 grade pe litoral şi 21 de grade în Moldova
408 afișări
Imaginea articolului Prognoza meteo. Vremea se încălzeşte, dar încă nu scăpăm de vântul puternic

Prognoza meteo.

Prognoza pentru ţară

Vântul nu se linişteşte nici la noapte. În regiunile sudice, sud-estice şi la munte o să sufle cu 45- 55 km/h, iar în judeţul Caraş-Severin rafalele pot atinge 75...80 km/h. Minimele vor fi cuprinse între -9 grade în depresiunile din estul Transilvaniei şi 7 grade.

Începi săptămâna tot cu vânt puternic prin sud-est şi sud-vest. În restul ţării intensitatea vântului va fi mai redusă. O să fie rece dimineaţa şi noaptea, dar peste zi maximele vor fi cuprinse între 9 grade pe litoral şi 19 grade în regiunile vestice. Soarele o să strălucească în voie, peste tot în ţară.

Marţi o să fie şi mai cald, dar dimineaţa şi noaptea o să fie tot frig. Mai scapi de vânt, dar în sudul Banatului şi în Dobrogea, în continuare, o să sufle cu putere. Maximele vor fi cuprinse între 10 şi 20 de grade.

Miercuri o să fie şi mai cald. Vântul se linişteşte, norii dispar din peisaj, iar maximele pornesc de la 10 grade pe litoral şi se opresc la 21, în Moldova. Dimineaţa, în depresiuni o să fie ceaţă, iar la deal nu este exclusă ceaţă.  

Prognoza pentru Bucureşti

În Capitală vântul nu slăbeşte în intensitate nici la noapte, când vor fi în jur de 4 grade.

Mâine ai parte de şi mai mult soare. Vântul o să sufle în continuare cu putere, dar dacă stai acasă nu o să te deranjeze prea mult. La prânz o să fie tot cam 17 grade.

Marţi vântul se linişteşte. Soare din plin şi cam 18 grade. Miercuri o să fie şi mai cald, scapi de vânt, şi o să fie chiar 20 de grade. Asta nu înseamnă că trebuie să ieşi la plimbare.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici