Prognoză specială pentru Bucureşti: Vreme extrem de caldă, cu maxime de până la 19 grade

Vremea va fi extrem de caldă pentru această perioadă în Bucureşti, unde maxima va ajunge în următoarele zile chiar şi la 19 grade Celsius, potrivit prognozei speciale pentru Capitală, publicată duminică de Administraţia naţională de Meteorologie.

249 afișări
Imaginea articolului Prognoză specială pentru Bucureşti: Vreme extrem de caldă, cu maxime de până la 19 grade

Astfel, de duminică până luni, la ora 8:00, în Capitală, vremea va fi deosebit de caldă, cu o temperatură maximă ce se va situa în jurul valorii de 17 grade şi o minimă de 6-7 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări noaptea, când trecător va ploua slab. Vântul va sufla moderat, temporar cu unele intensificări după-amiaza şi în prima parte a nopţii, când rafalele vor atinge viteze de până la 40-45 km/h.

De luni, de la ora 8.00, până marţi dimineaţa, vremea va fi caldă, deşi se va răci faţă de intervalul precedent. Astfel, temperatura maximă va atinge 10-11 grade, iar cea minimă 3-4 grade, mai scăzută în zona preorăşenească spre 1 grad. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări la începutul intervalului, dar condiţiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificări
(rafale în jurul a 40 km/h) noaptea.

De marţi până miercuri dimineaţa, la ora 8:00, vremea va fi extrem de caldă pentru această dată, cu o maximă termică de 18-19 grade (valoare cu peste 10 grade mai ridicată decât cea normală la această dată) şi o minimă de 3-5 grade. Cerul va fi variabil, însă pe parcursul zilei vântul va avea intensificări temporare, cu rafale de 45-55 km/h, apoi va slăbi în intensitate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici