România, lovită de un ciclon polar. Vremea se răceşte semnificativ şi va ninge în întreaga ţară

  • Ploile se vor transforma în ninsoare de vineri după-amiaza şi se va depune un strat de zăpadă.
  • Vremea se răceşte semnificativ, se arată într-o informare meteo emisă de ANM şi valabilă de vineri până sâmbătă seara.
4925 afișări
Imaginea articolului România, lovită de un ciclon polar. Vremea se răceşte semnificativ şi va ninge în întreaga ţară

În intervalul menţionat, temporar vor fi precipitaţii în toate regiunile, iar în Muntenia şi în zona Carpaţilor Orientali, local acestea vor fi moderate cantitativ (se vor acumula 10...15 l/mp şi izolat peste 20 l/mp).

Vor fi ploi, care se vor transforma în ninsoare, din după-amiaza zilei de vineri, în Banat, Crişana, Maramureş, Transilvania şi în nordul Moldovei, iar noaptea şi în restul teritoriului. Se va depune strat de zăpadă.

Sâmbătă va continua să ningă în Oltenia, Muntenia şi în Dobrogea, dar în general slab cantitativ.

Temporar vântul va avea intensificări în toate regiunile, cu viteze în general de 40...50 km/h, ninsoarea va fi viscolită şi vizibilitatea scăzută.

Potrivit ANM, vremea se va răci semnificativ, vineri în jumătatea de nord a ţării, iar sâmbătă şi în restul zonelor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici