Vântul puternic a provocat pagube pe calea ferată. Numeroase trenuri au întârzieri

  • Vântul puternic a provocat pagube pe calea ferată în noaptea de joi spre vineri.
  • Personalul CFR intervine în zonele afectate.
  • Compania feroviară anunţă că vineri dimineaţă nu sunt trenuri blocate, însă numeroase garnituri au întârzieri.
388 afișări
Imaginea articolului Vântul puternic a provocat pagube pe calea ferată. Numeroase trenuri au întârzieri

Vântul puternic a provocat pagube pe calea ferată. Numeroase trenuri au întârzieri

Toate magistralele feroviare sunt deschise şi niciun tren nu este blocat vineri dimineaţă, a anunţat CFR. Echipele companiei feroviare intervin în Regionala Craiova unde un stâlp şi linia de contact au fost rupte.

„La această oră se circulă pe toate magistralele feroviare, nu mai avem trenuri oprite sau staţionate temporar, singurul interval unde se circulă în continuare în condiţii speciale este intervalul Bibeşti – Bărbăteşti, unde trenurile sunt dublate cu o locomotivă Diesel. Pe acest interval sunt necesare intervenţii de lungă durată deoarece un stâlp şi linia de contact au fost rupte în cursul nopţii din cauza rafalelor puternice de vânt, personalul de specialitate al Regionalei CF Craiova urmând să intervină în zonă cu o macara de mare tonaj pentru montarea unui alt stâlp şi înlocuirea firului de contact pentru repunerea sub tensiune a reţelei”, au anunţat reprezentanţii CFR.

Pe parcursul nopţii, echipele CFR au intervenit în zona Prahova.

„Pe parcursul nopţii, inclusiv în cursul acestei dimineţi, personalul feroviar a acţionat cu utilaje pe intervalele Căvăran - Zăgujeni şi Câmpina - Floreşti Prahova pentru îndepărtarea mai multor arbori prăbuşiţi pe linia de contact şi remedierea deranjamentelor produse la sistemul de alimentare cu energie electrică a liniei de contact”, au explicat reprezentanţii CFR.

Din cauza vremii rele, numeroase garnituri au întârzieri mari. Călătorii sunt sfătuiţi să se informeze înainte de a pleca la drum.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
vânt,
cfr,
întârzieri

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici