METEO  Vremea în Bucureşti, 18 martie 2023: O zi însorită şi plăcută de primăvară, dar bucureştenii trebuie să aibă umbrele la îndemână spre seară

În general, se preconizează o zi plăcută din punct de vedere al temperaturii şi cu o vreme însorită, însă este posibil să înceapă o ploaie uşoară în timpul serii.

673 afișări
Imaginea articolului Vremea în Bucureşti, 18 martie 2023: O zi însorită şi plăcută de primăvară, dar bucureştenii trebuie să aibă umbrele la îndemână spre seară

Instagram - @liana.vasilisinova

În Bucureşti, după starea vremii de la ora 10:00, dimineaţa pare să anunţe o zi însorită şi destul de plăcută din punct de vedere al temperaturii. În momentul de faţă, termometrele arată o temperatură de 11 grade Celsius.

În timpul zilei, potrivit Weather.com,  temperatura maximă va ajunge la 12 grade Celsius,  iar cea minimă va fi de 3 grade Celsius în timpul nopţii. Vântul va sufla cu o viteză moderată de 8 km/h, iar umiditatea va fi relativ scăzută, în jur de 33%.

De asemenea, există şanse mici de precipitaţii în timpul serii, cu o probabilitate de 5%, iar în timpul nopţii este o probabilitate de 11%.

Conform informaţiilor transmise de ANM, la ora 9:00 dimineaţa, în Afumaţi, vântul suflă cu o viteză de 2.2 m/s în direcţia Nord, Nord-Vest, iar cerul va fi senin, fără nori. Presiunea atmosferică este de 1013.9 mb şi este în creştere, iar umiditatea relativă este de 50%.

În Băneasa, vântul suflă cu o viteză mai mică, de 1.9 m/s, dar are aceeaşi direcţie, NNV, şi cerul este la fel de senin, fără nori. Presiunea atmosferică este de 1012.7 mb şi este şi ea în creştere, iar umiditatea relativă este de 61%.

În zona Filaret, vântul suflă cu o viteză mai mică încă, de 0.9 m/s, dar are direcţia NNE, diferită de celelalte două locaţii. Cerul este senin şi aici, fără nori, iar presiunea atmosferică este de 1013.7 mb şi este în creştere. Umiditatea relativă este cea mai scăzută aici, de 35%.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici