METEO  Vremea în capitală (între 30 aprilie şi 1 mai). Cum să se îmbrace bucureştenii?

  • 30 aprilie este o zi frumoasă şi caldă, cu temperaturi maxime de 24 de grade Celsius şi cu temperaturi minime de 8 grade Celsius.
  • Mâine, în Bucureşti, se anunţă o zi parţial însorită şi uşor mai răcoroasă decât astăzi.
  • Bing AI sugerează purtarea de haine lejere şi confortabile, din materiale naturale precum bumbacul sau inul.
271 afișări
Imaginea articolului Vremea în capitală (între 30 aprilie şi 1 mai). Cum să se îmbrace bucureştenii?

Imagini generate cu Bing AI

Vremea în capitală - 30 aprilie

30 aprilie este o zi frumoasă şi caldă, cu temperaturi maxime de 24 de grade Celsius şi  cu temperaturi minime de 8 grade Celsius.

Cerul este senin şi vântul suflă uşor din direcţia nord-vest.

Umiditatea este scăzută, de 31%. 

Indicele UV este moderat, de 6 din 10, iar vizibilitatea este bună, de 9.66 kilometri. 

Spre seară, vremea se va răcori şi temperatura va scădea la 13 grade Celsius. Şansele de ploaie cresc la 24%, transmite Weather.com

Vremea în capitală - 1 mai 

Mâine, în Bucureşti, se anunţă o zi parţial însorită şi uşor mai răcoroasă decât astăzi.

Temperatura maximă va fi de 19 grade Celsius, iar cea minimă de 8 grade Celsius.

Există o şansă mică de ploaie, de 0%, pe parcursul zilei. Vântul va sufla din direcţia est-nord-est, cu viteze între 2 km/oră şi 20 km/oră.

Umiditatea va varia între 39% şi 84%.   Indicele UV va fi moderat, de 5 din 10, transmite AccuWeather

Ţinute sugerate 

Bing AI sugerează purtarea de haine lejere şi confortabile, din materiale naturale precum bumbacul sau inul.

Se pot purta pantaloni lungi, dar şi scurţi, iar femeile pot purta rochii sau fuste cu lungimi variate, în culori deschise sau cu imprimeuri florale. 

Pentru o zi cu şanse mici de ploaie, nu este nevoie ca bucureştenii să aibă la îndemână  umbrele sau jachete impermeabile, ci mai degrabă jachete uşoare din piele, denim, sacouri, hanorace sau cardigan.

Pentru o zi cu indice UV moderat, de 5 din 10, nu este obligatorie purtarea de pălării sau ochelari de soare, dar sunt indicate pălăriile în culori neutre sau pastelate.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici