METEO   Vremea în România, 21 martie 2023. Primăvara îşi face simţită prezenţa: cum vor evolua temperaturile în ţară

  • Prognoza meteo indică o creştere a temperaturilor pentru astăzi, cu temperaturi maxime în jur de 18 grade Celsius şi minime de aproximativ 5 grade Celsius.
  • Şansele de ploaie cresc treptat în timpul după-amiezii şi seara. În general, probabilitatea de ploaie este mai mare pentru astăzi, dar nu sunt aşteptate precipitaţii semnificative.
  • Temperaturile pot varia semnificativ în întreaga ţară. Vor fi temperaturi mai ridicate în zonele de sud, iar temperaturile mai scăzute în zonele de est şi nord-vest.
434 afișări
Imaginea articolului Vremea în România, 21 martie 2023. Primăvara îşi face simţită prezenţa: cum vor evolua temperaturile în ţară

Instagram -@pannterkaa/ annelauremais

În Timişoara, temperatura este de 10 grade Celsius, cu o umiditate de 75%. Vor fi condiţii de ploaie în timpul după-amiezii şi seara, iar viteza vântului este de 3 km/h.

În Drobeta Turnu-Severin, temperatura este de 11 grade Celsius, cu o umiditate de 69%. Este posibil să fie precipitaţii uşoare spre seară şi temperatura va scădea până la 10 grade Celsius.

În Braşov, temperatura este de 6 grade Celsius, cu o umiditate de 77%. Vor fi condiţii de ploaie în timpul dimineţii şi seara, iar viteza vântului va fi de 3 km/h.

În Iaşi, temperatura este de 5 grade Celsius, cu o umiditate de 89%. Nu se aşteaptă precipitaţii semnificative, dar va fi o zi mai rece, cu temperaturi maxime de 16 grade Celsius.

În Satu Mare, temperatura este de 4 grade Celsius, cu o umiditate de 90%. Vor fi condiţii de ploaie uşoară în timpul serii şi temperaturile vor scădea până la 3 grade Celsius în timpul nopţii.

În Constanţa, temperatura este de 6 grade Celsius, cu o umiditate de 92%. Vor fi condiţii de ploaie în timpul după-amiezii şi seara, iar viteza vântului este de 10 km/h.

În Ploieşti, temperatura este de 5 grade Celsius, cu o umiditate de 93%. Vor fi condiţii de ploaie în timpul după-amiezii şi seara, iar temperatura va scădea până la 5 grade Celsius în timpul nopţii, transmite Weather.com.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici