Zăpada, ceaţa şi vântul puternic afectează traficul auto şi maritim

  • Zăpada, ceaţa şi vântul puternic afectează traficul auto şi maritim din România.
  • Sâmbătă dimineaţă nu sunt şosele blocate, însă au fost suspendate activităţile în porturile Constanţa Nord şi Midia.
143 afișări
Imaginea articolului Zăpada, ceaţa şi vântul puternic afectează traficul auto şi maritim

Sursa foto: Mediafax Foto

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţă că sâmbătă dimineaţa nu sunt raportate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită din cauza vreunui eveniment rutier sau ca urmare a condiţiilor meteorologice.

În zona montană înaltă a Carpaţilor Meridionali şi de Curbură vântul bate puternic, viscolind zăpada. Vzibilitatea este foarte redusă şi se acţionează cu utilaje de deszăpezire.

De asemenea, este ceaţă densă, cu vizibilitate sub 50 de metri în judeţul Bihor, pe DN 1, DN 19, DN 19B, DN 19E şi DN 79.

Pe principalele artere rutiere, respectiv autostrada A1 Bucureşti – Piteşti, A2 Bucureşti – Constanţa, A3 Bucureşti-Ploieşti, DN 1 Ploieşti – Braşov, carosabilul este doar pe alocuri umed, vizibilitatea este bună şi valorile de trafic sunt scăzute.

Din cauza vântului puternic, sunt suspendate manevrele în porturile Constanţa Nord şi Midia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici