Adomniţei: Mi s-a părut surprinzător gestul lui Orban din BPC, când mi s-a cerut demisia

Fostul ministru al Educaţiei Cristian Adomniţei declară, într-un interviu acordat cotidianului "Gândul", că îi pare rău că nu l-au sprijinit toţi colegii săi liberali, care au uitat repede momentul hotărâtor din Camera Deputaţilor, precizând că surprinzător i s-a părut gestul lui Ludovic Orban.

18 afișări
Imaginea articolului Adomniţei: Mi s-a părut surprinzător gestul lui Orban din BPC, când mi s-a cerut demisia

Adomniţei: Mi s-a părut surprinzător gestul lui Orban din BPC, când mi s-a cerut demisia

Întrebat dacă este de părere că este victima luptelor interioare din partid, Adomniţei răspunde: "Cred că şi aici se află o parte din adevăr. Îmi pare rău că nu toţi colegii mei au avut o atitudine de sprijin şi au uitat repede momentul hotărâtor de la Camera Deputaţilor, când toţi au gândit şi au acţionat în acelaşi fel".

Fostul ministru precizează că i s-a părut cu atât mai surprinzător "gestul colegului Ludovic Orban, care a avut parte de un linşaj mediatic şi ştie cum a fost".

Întrebat la ce gest se referă, Adomniţei declară: "La cel de luni, din BPC, când mi s-a cerut demisia. Acela a fost de fapt şi momentul când am repetat că nu mă ţin de scaun".

De asemenea, Cristian Adomniţei apreciază că o campanie mediatică poate avea legătură cu fricţiunile din partid.

"Suntem singurul partid din care cu foarte multă veselie se dau informaţii, pe surse, presei, tocmai pentru că unii dintre colegii mei, aceiaşi, consideră că astfel îşi vor conserva imunitatea mediatică", adaugă el. Întrebat la cine se referă, Adomniţei răspunde: "Nu cred că mai este nevoie, fiindcă este foarte vizibil, de ani mulţi".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici