Adomniţei:PNL nu doreşte schimbarea ministrului Educaţiei

Fostul ministru al Educaţiei Cristian Adomniţei (PNL) a declarat, luni, în plenul Camerei Deputaţilor, că moţiunea liberalilor pe tema învăţământului este "prematură, dar necesară" şi a arătat că PNL nu doreşte schimbarea actualului ministru al Educaţiei, ci respectarea Pactului pentru învăţământ.

24 afișări
Imaginea articolului Adomniţei:PNL nu doreşte schimbarea ministrului Educaţiei

Adomniţei:PNL nu doreşte schimbarea ministrului Educaţiei (Imagine: Mediafax Foto)

Adomniţei a fost criticat de unii deputaţi din coaliţia majoritară pentru felul în care a condus MEC şi pentru faptul că a semnat moţiunea PNL pe tema învăţământului.

"Starul de astăzi este doamna Andronescu, nu eu", a replicat Cristian Adomniţei, care a apreciat că Ecaterina Andronescu este mai mult "o victimă", responsabili fiind cei care au semnat Pactul pentru învăţământ, adică preşedintele Traian Băsescu, premierul Emil Boc şi preşedintele PSD Mircea Geoană.

El a ţinut să sublinieze că, în măsura în care toate prevederile Pactului pentru educaţie vor fi respectate, nu vor mai fi depuse moţiuni.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici