Adomniţei: Sunt terifiat cu câtă relaxare unii aruncă vorbe să se destrame USL

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Iaşi, liberalul Cristian Adomniţei, susţine că este "terifiat" să constate cu câtă relaxare unii membri USL vorbesc despre destrămarea Uniunii şi cât "venin" aruncă zilnic, el apreciind că USL încă "nu a livrat oamenilor ceea ce a promis".

291 afișări
Imaginea articolului Adomniţei: Sunt terifiat cu câtă relaxare unii aruncă vorbe să se destrame USL

Adomniţei: Sunt terifiat cu câtă relaxare unii aruncă vorbe să se destrame USL (Imagine: Mircea Rosca/ Mediafax Foto)

Cristian Adomniţei a declarat, duminică, pentru corespondentul MEDIAFAX că zilnic constată cum unii colegi din USL "toarnă venin" şi vorbesc despre destrămarea Uniunii, în loc să se preocupe de lucrurile care îi interesează pe oameni.

"În fiecare zi, unii toarnă venin şi aţâţă, dar n-am auzit cum fac să meagă bine judeţului lor. Tot aud o nouă ameninţare în fiecare zi. USL nu a livrat oamenilor ce a promis. Şi n-am promis multe", a spus Adomniţei.

El a mai afirmat că USL este construcţia în care oamenii şi-au pus încredere şi că "nu este normal să te joci aşa".

"Sunt terifiat cu câtă relaxare unii aruncă vorbe să se destrame USL. Este construcţia în care oamenii şi-au pus încredere. Pe oameni îi interesează că au votat USL, nu aşteaptă scandaluri. Iar USL are de dat multe României", a afirmat liberalul ieşean.

Cristian Adomniţei a declarat că nu toţi liderii alianţei sunt cu gândul la ruperea USL, precizând că destrămarea Uniunii ar pune în dificultate Guvernul, întrucât ar exista o majoritate fragilă în Parlament.

"Ruperea USL înseamnă o majoritate fragilă în Parlament. Ar însemna să stai la un vot, adică la mâna UDMR şi UNPR. Dacă tu PSD vrei asta, înseamnă că nu mai ai responsabilitate", a spus Adomniţei.

El a afirmat că şi la Iaşi a avut probleme în 2013 în plenul CJ, când PSD a votat în câteva rânduri împotriva sa, dar că indiferent cum stau lucrurile, va ceda primul pentru proiectele Iaşiului.

"Discuţii politice pot fi, am avut şi la Iaşi vot politic împotrivă din partea PSD în plenul CJ. Şi nu mi-a plăcut. Nu mi-e teamă vizavi de ceea ce se va întâmpla în 2014. Credeţi că e cineva inconştient politic să blocheze proiectele judeţului? Eu nu am aspiraţii politice, i-am văzut pe toţi, că am fost şi ministru şi parlamentar, sunt foarte relaxat. Dar nu fac nici vreun compromis cu nimeni, pentru a obţine ceva", a declarat şeful CJ Iaşi, Cristian Adomniţei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici