Adrian Marius Dobre, numit secretar de stat la Ministerul Muncii

Adrian Marius Dobre a fost numit, marţi, în funcţia de secretar de stat la Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice, printr-o decizie semnată de premierul Victor Ponta şi publicată în Monitorul Oficial.

671 afișări
Imaginea articolului Adrian Marius Dobre, numit secretar de stat la Ministerul Muncii

Adrian Marius Dobre, numit secretar de stat la Ministerul Muncii (Imagine: Sebastian Tataru/Mediafax Foto)

Adrian Marius Dobre este secretar general la Fundaţia Institutul Social Democrat "Ovidiu Şincai", precum şi la Fundaţia Europeană Titulescu.

Tot marţi, premierul a emis o decizie, publicată în MO, privind eliberarea, la cerere, a Luminiţei Odobescu din funcţia de consilier de stat în cadrul Cancelariei primului-ministru, începând cu data de 1 august.

Luminiţa Odobescu a fost numită şef al Reprezentanţei Permanente a României pe lângă Uniunea Europeană, preşedintele semnând în 12 iunie decretul privind acreditarea ei în această calitate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici