Al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidenţiale din Moldova. Nicuşor Dan, susţinere pentru Maia Sandu

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, îi îndeamnă pe cetăţenii Republicii Moldova aflaţi în Bucureşti să meargă duminică la vot şi să voteze cu Maia Sandu: „Oamenii de dincolo şi de dincoace de Prut au nevoie de un preşedinte care înţelege şi preţuieşte valorile democratice”.

434 afișări
Imaginea articolului Al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidenţiale din Moldova. Nicuşor Dan, susţinere pentru Maia Sandu

Al doilea tur de scrutin al algerilor prezidenţiale din Moldova. Nicuşor Dan, susţinere pentru Maia Sandu

„Îi îndemn pe toţi cetăţenii Republicii Moldova aflaţi în Bucureşti să meargă duminică la vot şi să voteze cu Maia Sandu în turul 2 al alegerilor prezidenţiale”, scrie pe pagina sa de Facebook Nicuşor Dan.

Primarul general al Bucureştiului afirmă că cel mai bun viitor pentru Republica Moldova se poate construi prin orientarea ţării spre Uniunea Europeană şi prin consolidarea legăturilor ei cu România.

„Oamenii de dincolo şi de dincoace de Prut au nevoie de un preşedinte care înţelege şi preţuieşte valorile democratice”, conchide Dan.

Duminică are loc cel de-al doilea tur al alegerilor prezidenţiale din Republica Moldova, cei doi candidaţi rămaşi în cursă fiind Maia Sandu şi Igor Dodon.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici