ALDE, despre Turcan: Vioara numărul 1 a propagandei galbene a PNL

  • Formaţiunea condusă de Călin Popescu Tăriceanu afirmă că un Guvern care nu respectă legile, deciziile CCR „nu are ce căuta în fruntea ţării”.
  • ALDE afirmă că vicepremierul Raluca Turcan este „vioara numărul 1 a propagandei galbene a PNL”
232 afișări
Imaginea articolului ALDE, despre Turcan: Vioara numărul 1 a propagandei galbene a PNL

ALDE, despre Turcan: Vioara numărul 1 a propagandei galbene a PNL

„Pentru PNL nu mai există lege sau decizie în ţara asta pe care să o respecte şi să o aplice. Guvernul PNL crede că poate face absolut tot ce doreşte. Şi, din păcate, vedem că li se permite să joace în picioare legile ţării, Constituţia, deciziile CCR. Dna Turcan este exponentul cel mai bun al nepăsării faţă de legislaţia din România. Dna Turcan este vioara numărul 1 a propagandei galbene a PNL, o doamnă care îşi manifestă prin fiecare ieşire publică dispreţul faţă de #copii, de #pensionari, de toţi românii care nu sunt alături de PNL”, se arată într-o postare de pe pagina de Facebook a ALDE.

Formaţiunea condusă de Călin Popescu Tăriceanu afirmă că un Guvern care nu respectă legile, deciziile CCR „nu are ce căuta în fruntea ţării”.

„Din păcate, acest lucru nu e înţeles de toată lumea, mai ales de parlamentarii cumpăraţi de PNL, care au făcut posibil ca acest Guvern să continue să existe. Referitor la dublarea alocaţiilor făcută de Guvernul PSD – ALDE, în privinţa amendamentului PNL la legea bugetului pentru 2019 trebuie precizate o serie de aspecte. Să ne aducem aminte cum s-a făcut acel amendament al PNL. El a fost făcut prost, pentru că cei din PNL nu înţelegeau nici atunci legile şi economia şi nu o fac nici acum. Parlamentarii PNL au indicat o sursă eronată pentru acele creşteri şi au greşit la calcule astfel că suma propusă era insuficientă pentru majorările cerute. Deci amendamentul PNL la Legea Bugetului cu care se laudă azi dna Turcan nu era inaplicabil, ceea ce ne arăta de atunci incompetenţa PNL. Guvernul PSD-ALDE a îndreptat aceste lucruri şi a emis o ordonanţă de urgenţă care să reglementeze corect majorările de alocaţii pentru copii. Deci, în 2019, dublarea alocaţiilor s-a putut realiza datorită guvernării PSD – ALDE”, se mai arată în postarea ALDE.

Vicepremierul Raluca Turcan a spus, joi seară, la televiziunea naţională, că alocaţiile au fost deja mărite cu 20% şi se va rămâne la această majorare, într-o primă etapă, chiar dacă judecătorii constituţionali vor decide că Guvernul nu are dreptate. Parlamentul a aprobat dublarea alocaţiilor copiilor, însă Executivul a decis ca dublarea să fie făcută etapizat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
alde,
turcan,
alocaţii

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici