ALEGERI ÎN PDL - Comisia de organizare a Convenţiei PDL: Votul a fost corect. Vasile Blaga, NOUL PREŞEDINTE al partidului

Preşedintele Comisiei de Organizare a Convenţiei Nationale Extraordinare a Partidului Democrat Liberal, Ioan Bălan, a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, după soluţionarea contestaţiilor, că votul de la Convenţia de sâmbătă a fost corect, iar subiectul este încheiat.

584 afișări
Imaginea articolului ALEGERI ÎN PDL - Comisia de organizare a Convenţiei PDL: Votul a fost corect. Vasile Blaga, NOUL PREŞEDINTE al partidului

ALEGERI ÎN PDL - Comisia de organizare a Convenţiei PDL: Votul a fost corect. Vasile Blaga, NOUL PREŞEDINTE al partidului (Imagine: Razvan Chirita/ Mediafax Foto)

Ioan Bălan a precizat că votul a fost perfect corect. "Procedura de votare şi de numărare a voturilor a fost perfect corectă", a arătat Ion Bălan la o conferinţă de presă.

Potrivit acestuia, contestaţiile depuse au fost analizate de Comisie şi considerate ca fiind neîntemeiate.

Blălan a spus că rezultatul final al Convenţiei Extraordinare a PDL a fost că Vasile Blaga a obţinut 2344 de voturi, Elena Udrea 2014 voturi şi Monica Macovei 209 şi că diferenţa dintre primul clasat şi al doilea este de 330 de voturi.

"Subiectul este închis", a adăugat Ioan Bălan.

"Constestaţiile depuse au fost analizate, considerându-se a fi neîntemeiate", a mai spus Bălan.

El a arătat că doreşte să dea detalii tehnice deoarece au fost discuţii pe această temă, arătând că numărătoarea voturilor s-a efectuat de câte trei reprezentanţi, unul din partea lui Vasile Blaga şi câte doi din partea moţiunilor Monicăi Macovei şi Elena Udrea, care au verificat de două ori buletinele de vot şi au semnat toate cele 48 de procese verbale.

Bălan a mai spus că reprezentanţii moţiunilor au fost propuşi de fiecare lider de moţiune şi au fost validaţi de Convenţia Naţională Extraordinară.

El a mai precizat că membrii Comisiei de organizare au pus la dispoziţia reprezentanţilor celor două moţiuni "Reformiştii" şi "Noul PDL. O nouă Românie" copii după procesele verbale de numărare şi centralizare a voturilor şi după tabele de delegaţi semnate de cei care au participat la procesul de votare.

"Lucrurile acestea s-au întâmplat până la 06:00 dimineaţa, toată noaptea le-am tras la xerox şi le-am pus la dispoziţie", a adăugat Bălan.

Membrii Comisiei de numărare a voturilor la Convenţia Naţională a PDL au analizat, sâmbătă noaptea, contestaţia depusă de susţinătorii Elenei Udrea privind rezultatul votului pentru alegerea preşedintelui partidului.

După încheierea Convenţiei, mai mulţi susţinători ai Elenei Udrea, printre care Cristian Petrescu, au venit la sediul partidului din Aleea Modrogan şi au depus o contestaţie privind 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici