ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 - Emil Boc a votat pentru o Românie modernă şi frumoasă

Fostul premier Emil Boc a votat, duminică dimineaţă, pentru "o Românie modernă şi frumoasă", el declarându-se bucuros de prezenţa mare la urne, care arată că "românii sunt responsabili”.

106 afișări
Imaginea articolului ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 - Emil Boc a votat pentru o Românie modernă şi frumoasă

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 - Emil Boc a votat pentru o Românie modernă şi frumoasă (Imagine: Dan Tautan/Mediafax Foto)

Emil Boc a votat la secţia nr. 48 din Cluj-Napoca, unde a ajuns împreună cu soţia sa, Oana.

"Am votat cu acel candidat pe care l-am susţinut în campania electorală, cu acel candidat care şi-a asumat susţinerea proiectului de reformă şi modernizare a statului român pe care l-am început cu preşedintele Băsescu şi a fost singurul candidat care în această campanie şi-a asumat continuarea procesului de reformă şi moderniozare a statului. Am votat pentru o Românie modernă, pentru o Românie frumoasă", a afirmat primarul Clujului, la ieşirea de la urne.

El a spus că se bucură de prezenţa mare de la urne, deoarece înseamnă că "românii sunt responsabili şi doresc să participe la alegerea viitorului preşedinte".

Totodată, Boc a spus că a constatat o participare substanţială şi pe listele suplimentare, ceea ce speră să fie "de bun augur, şi nu un alt semn".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici