ALEGERILE PARLAMENTARE: Variantele PNŢCD de contracandidat pentru Antonescu

Sandra Pralong, alături de Viorel Cataramă sunt variantele de candidat ARD luate în calcul de PNŢCD pentru colegiul 5 Senat, unde ar urma să candideze Crin Antonescu, potrivit unor surse din alianţă.

619 afișări
Imaginea articolului ALEGERILE PARLAMENTARE: Variantele PNŢCD de contracandidat pentru Antonescu

ALEGERILE PARLAMENTARE: Variantele PNŢCD de contracandidat pentru Antonescu (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

Potrivit surselor citate, o variantă era ca Viorel Cataramă să se înscrie în PNŢCD şi să candideze din partea acestui partid la parlamentare.

O altă variantă este susţinerea candidaturii Sandrei Pralong, desemnarea unui candidat în cadrul ARD pentru acest colegiu revenind PNŢCD, au menţionat aceleaşi surse.

"Viorel Cataramă este una dintre propunerile făcute de PNŢCD pe colegiul 5, Senat, Bucureşti, unde va candida Crin Antonescu", a spus liderul ţărănist Aurelian Pavelescu, luni seară, la B1 Tv, răspunzând unei întrebări privind informaţii apărute în acest sens.

El a menţionat că toate listele ARD din judeţe s-au semnat, candidaturile sunt stabilite, mai puţin pe Bucureşti, acestea urmând să fie finalizate duminică.

"Este şi motivul pentru care prezint această informaţie ca o propunere, mai este şi altă propunere, dar pe care o ţin secretă deocamdată, tot din partea PNŢCD", a precizat el.

Termenul-limită pentru depunerea candidaturilor în vederea alegerilor parlamentare din 9 decembrie 2012 este 30 octombrie, adică cel mai târziu cu 40 de zile înainte de data scrutinului.

Lansarea candidaţilor ARD va avea loc, cel mai probabil, în 5 noiembrie, democrat-liberalii luând în calcul ca acest eveniment să aibă loc la Opera Naţională din Bucureşti.

La sfârşitul săptămânii viitoare, ARD urmează să-şi lanseze programul de guvernare, la Biblioteca Centrală Universitară, fiind avute în vedere prezentări făcute de specialişti pe domenii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici