Alianţa Partidul Verde-Ecologiştii Bistriţa-Năsăud are candidaţi doar la Senat

Alianţa Partidul Verde-Ecologiştii a depus, în Bistriţa-Năsăud, candidaturi doar pentru Senat, acestea fiind înregistrate, marţi seară, la Biroul Electoral Judeţean, însă nu şi pentru Camera Deputaţilor, întrucât membrii formaţiunii nu au avut bani pentru contribuţia de 2.500 de lei.

98 afișări
Imaginea articolului Alianţa Partidul Verde-Ecologiştii Bistriţa-Năsăud are candidaţi doar la Senat

Alianţa Partidul Verde-Ecologiştii Bistriţa-Năsăud are candidaţi doar la Senat

Candidaţii PVE Bistriţa-Năsăud:

Senat

- Colegiul nr.1 - Viorel Pop, expert tehnic specializat în topografie

- Colegiul nr.2 - Onoriu Raţiu, fost jurist la Garda de Mediu Bistriţa-Năsăud

Preşedintele filialei Bistriţa-Năsăud a Partidului Ecologist Român, Alexandru Toniuc, a declarat că nu au fost depuse candidaturi pentru funcţii de deputaţi, patru la număr, din cauză că membrii formaţiunii pe care o conduce nu au avut bani să plătească respectiva contribuţie de 2.500 de lei.

Toniuc a apreciat că prevederile legii prin care se cer candidaţilor bani pentru a intra în cursă sunt discriminatorii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici