Ana Mureşan leşină din nou la conferinţa lui CV Tudor

Ana Mureşan, membru al PRM, a leşinat, vineri, pentru a doua oară, la conferinţa de presă a PRM, lucru care l-a făcut pe liderul partidului, Corneliu Vadim Tudor, să spună că ar putea să-şi ţină conferinţele de presă la Spitalul de Urgenţă.

453 afișări
Imaginea articolului Ana Mureşan leşină din nou la conferinţa lui CV Tudor

Ana Mureşan leşină din nou la conferinţa lui CV Tudor (Imagine: Mediafax Foto)

În timp ce vorbea despre criza gazului, Vadim Tudor a fost cel care a observat că Ana Mureşan leşinase în sala în care avea loc conferinţa de presă a PRM.

"Văd că Ana Mureşan iarăşi leşină la conferinţele mele (…) Parcă e bătaie de joc! Cine o lasă pe bătrânica asta la conferinţele mele? Ţara arde şi eu dau primul-ajutor. Să nu mai vină la conferinţe, altminteri mut conferinţa de presă la Spitalul de urgenţă!", a spus C.V.Tudor.

El a precizat că îi este milă de Ana Mureşan, care are 84 de ani, dar nu mai vrea astfel de incidente. "Am ajuns şi baby-sitter la oameni de 84 de ani?", a adăugat liderul PRM, care a fost nevoit să-şi întrerupă discursul pentru a ruga alţi membri PRM să o scoată cu tot cu scaun pe Ana Mureşan din sală.

Mureşan şi-a revenit din leşin şi a venit în sală la sfârşitul conferinţei de presă, spre dezamăgirea liderului PRM, care dăduse ordine clare ca aceasta să nu mai fie primită la conferinţa de presă.

"Doamna Mureşan, hai să leşinaţi la mine în birou!", i-a spus Vadim Tudor Anei Mureşan.

Ana Mureşan a leşinat, prima oară, la o conferinţă de presă a PRM, la începutul lunii decembrie 2008, în timp ce liderul PRM vorbea despre fraudarea alegerilor şi explica de ce PRM nu a reuşit să obţină minim 5% pentru a intra în Parlament.

Ana Mureşan a fost ministru în timpul regimului Ceauşescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici