Anastase: Discuţia Preda-Olteanu a fost fără microfon

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase a declarat, marţi, că a verificat la Secretariatul General şi a constatat că discuţia dintre Cezar Preda (PDL) şi Bogdan Olteanu (PNL), din şedinţa de luni, s-a făcut fără microfon, astfel că nu s-a consemnat în stenogramă.

10 afișări
Imaginea articolului Anastase: Discuţia Preda-Olteanu a fost fără microfon

Preşedinta Camerei Deputaţilor Roberta Anastase (Imagine: Răzvan Chiriţă - Mediafax Foto)

Roberta Anastase anunţase că va verifica la Secretariatul General dacă stenograma şedinţei Biroului Permanent de luni, postată pe site-ul Camerei, este completă, fiind întrebată de ce documentul nu cuprinde un schimb de replici dure care a avut loc între Cezar Preda şi Bogdan Olteanu.

Cotidianul "Gândul" a relatat în ediţia de marţi despre un schimb de replici dintre democrat-liberalul Cezar Preda şi liberalul Bogdan Olteanu, în şedinţa Biroului Permanent al Camerei de luni.

Astfel, potrivit cotidianului "Gândul", la o remarcă a lui Bogdan Olteanu, care i-a atras atenţia preşedintelui Camerei, Roberta Anastase, cu privire la organizarea de către SAR a unei dezbateri sub patronajul acesteia, Cezar Preda i-a luat apărarea colegei sale de partid: "Este inadmisibil ca un fost preşedinte al Camerei să-i vorbească aşa actualului preşedinte!".

Olteanu s-a simţit lezat de declaraţia lui Preda: "Poate vreţi să îmi spuneţi şi ce am voie să vorbesc şi ce nu. La noi nu e ca la dumneavoastră, la partid", ar fi spus liderul PNL, la care Cezar Preda a replicat: "Să zbieraţi la nevasta dumneavoastră, nu la mine!”. Olteanu nu s-a lăsat mai prejos: "Dacă aveţi probleme conjugale, rezolvaţi-le acasă!", mai relatează "Gândul".

"Am să întreb Secretariatul General al Camerei ce s-a întâmplat. În măsura în care lipseşte (din stenogramă-n.r. ), o s-o completăm", a spus Roberta Anastase, marţi, răspunzând la întrebarea unui ziarist privind faptul că din stenograma şedinţei Biroului Permanent de luni ar lipsi schimbul de replici dure dintre cei doi membri ai Biroului Permanet al Camerei, Cezar Preda (PDL) şi Bogdan Olteanu (PNL).

Roberta Anastase a arătat că, dacă lipseşte o parte din stenograma şedinţei, este posibil ca acest lucru să fie cauzat de o defecţiune tehnică.

Citeşte şi:

Gândul: Mai marii deputaţilor s-au înjurat de neveste

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici