Anastase: Moţiunea de cenzură e un exerciţiu democratic, dar argumentele sunt subţiri şi nu va trece

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, a declarat, miercuri, că nu are emoţii în legătură cu moţiunea de cenzură pe care opoziţia o va depune, arătând că este un exerciţiu democratic, dar nefondat şi că argumentele opoziţiei sunt "subţiri".

226 afișări
Imaginea articolului Anastase: Moţiunea de cenzură e un exerciţiu democratic, dar argumentele sunt subţiri şi nu va trece

Anastase: Moţiunea de cenzură e un exerciţiu democratic, dar argumentele sunt subţiri şi nu va trece (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Întrebată dacă are emoţii în legătură cu moţiunea de cenzură pe care opoziţia o va depune, Roberta Anastase a răspuns: "Categoric, nu. Mergem mai departe".

"Este un exerciţiu democratic firesc, este din păcate un exerciţiu nefondat al opoziţiei, pentru că argumentele sunt subţiri, este evident pentru toată lumea. Drept urmare, înţelegem, ca un exerciţiu democratic, trebuie să depună o moţiune de cenzură. E în regulă, trecem şi prin această procedură", a adăugat Anastase.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, miercuri, la începutul şedinţei BPN, că tonul său în ceea ce priveşte adoptarea moţiunii de cenzură pe care USL o va depune la Parlament este unul "precaut", el arătând că opoziţia nu numără voturile ca Anastase.

"Tonul meu este un ton foarte precaut, pentru că noi nu numărăm ca Anastase, numărăm corect", a spus Ponta.

El a precizat că, în acest moment, după ce s-au anunţat noi treceri la PNL, USL are 217 parlamentari care vor fi cu toţii prezenţi la dezbaterea şi votarea moţiunii de cenzură.

USL va depune, miercuri după-amiază, moţiunea de cenzură împotriva Cabinetului Ungureanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici