Andrei Gerea demisionează din ALDE: Tăriceanu a ales să continue acelaşi joc duplicitar şi păgubos

Andrei Gerea a anunţat că demisionează din ALDE. Deputatul i-a transmis lui Călin Popescu Tăriceanu că este a doua oară când îl schimbă de la şefia ALDE Bucureşti, însă este ultima dată. Acesta a acuzat că şeful partidului continuă să facă „acelaşi joc duplicitar şi păgubos”.

1061 afișări
Imaginea articolului Andrei Gerea demisionează din ALDE: Tăriceanu a ales să continue acelaşi joc duplicitar şi păgubos

Andrei Gerea demisionează din ALDE: Tăriceanu a ales să continue acelaşi joc duplicitar şi păgubos

„Recunosc că speram la o cu totul altă reacţie faţă de repetatele mele apeluri de reformare şi revitalizare a ALDE! Speram ca domnul Tăriceanu să facă un minim gest prin care să deschidă o perspectivă de încredere şi speranţă! A ales să continue acelaşi joc duplicitar şi păgubos! Este a doua oară, domnule Tăriceanu, când mă schimbaţi de la conducerea ALDE Bucureşti. Este şi ultima dată, pentru că plec din ALDE!”, a scris Andrei Gerea, miercuri, pe Facebook.

Deputatul a adăugat că prima oară a fost schimbat de la şefia ALDE Bucureşti din motive „de orgoliu şi ţâfnă”.

„Prima oară, am fost schimbat tot pe motive de orgoliu şi ţâfnă, atunci când a candidat dl. Daniel Barbu la Primăria Generală. A fost un "sacrificiu care a meritat", pentru că a reuşit să obţină un impresionant 3%! Atunci eu am candidat la Primăria Piteşti şi am obţinut peste 14%, depăşind inclusiv PNL. Am obţinut alături de echipa pe care am format-o aici patru mandate de consilieri locali, iar datorită scorului la nivel judeţean, prin negocieri, am obţinut pentru ALDE postul de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Argeş”, a completat Gerea.

El a mai spus că a muncit pentru partid, însă nu regretă efortul pe care l-a făcut, ci faptul că munca sa a fost în zadar, din cauza deciziilor care au distrus proiectele ALDE.

„Am muncit pentru partid, împreună cu alţi colegi, oriunde a fost nevoie, şi la ALDE Constanţa şi la ALDE Bucureşti. Nu regret efortul depus. Regret faptul că munca a fost în zadar pentru că, brusc, deciziile pe care le-aţi luat au distrus proiectele ALDE şi încrederea în acest partid”, a subliniat deputatul.

Acesta a precizat că va construit proiectul „Prin noi înşine” în afara ALDE.

„Vă urez succes! Deşi probabil în curând o să ajungeţi să numiţi aceiaşi 10 oameni, preşedinţi de organizaţii în toate judeţele ţării. Nu va fi greu, pentru că din păcate nu prea vor mai avea pe cine conduce! Începând de astăzi, voi construi în afara ALDE proiectul "Prin noi înşine", proiect pe care vi l-am propus şi l-aţi refuzat!”, a conchis Gerea.

Andrei Gerea a fost schimbat, marţi, de la şefia filialei ALDE Bucureşti. Deputatul îi ceruse public demisia lui Călin Popescu Tăriceanu de la conducerea partidului, pe motiv că acesta „contribuie decisiv la disoluţia ALDE”. În locul lui Andrei Gerea vor fi copreşedinţi interimari ai filialei ALDE Bucureşti deputatul Varujan Vosganian şi liderul TLDE Daniel Catana.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici