Andronescu: M-am întâlnit cu grupurile PNL, UDMR şi PDL, mă voi întâlni şi cu minorităţile

Ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, a declarat, miercuri, după întâlnirea de la Cameră cu grupul PDL, că săptămâna viitoare se va întâlni cu grupul parlamentar al minorităţilor naţionale, fiind vorba de un dialog "absolut normal şi firesc".

29 afișări
Imaginea articolului Andronescu: M-am întâlnit cu grupurile PNL, UDMR şi PDL, mă voi întâlni şi cu minorităţile

Ministrul Educaţiei Ecaterina Andronescu (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Este o lege extrem de importantă, este legea care stabileşte măsurile de reformă pentru creşterea performanţelor sistemului şi mi se pare firesc să stârnească şi interesul pe care îl stârneşte şi mi se pare firesc să dialogăm ca să găsim, în final, cea mai bună formulă", a precizat Andronescu, după ce, împreună cu premierul Emil Boc, s-a întâlnit cu grupul parlamentar al PDL.

Ecaterina Andronescu a fost întrebată de către ziarişti dacă parlamenatrii PDL au cerut la această întâlnire scoaterea religiei din şcoală, ministrul Educaţiei precizând că nu s-a făcut o astfel de solicitare.

Andronescu a mai spus că, până acum, s-a întâlnit, pe rând, cu grupurile parlamenatre ale PNL,UDMR şi PD-L, urmând să se mai discute, săptămâna viitoare, cu grupul minorităţilor naţionale, pentru a finaliza dezbaterile cu grupurile parlamenatre pe tema Legii educaţiei.

Premierul Emil Boc s-a prezentat, miercuri, la grupul PDL de la Camera Deputaţilor, la întâlnirea ministrului Educaţiei, Ecaterina Andronescu, cu parlamentarii democrat-liberali pe tema Legii educaţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici