Anghel Iordănescu va fi senator din februarie

Anghel Iordănescu va prelua, de la 1 februarie 2008, mandatul de senator care va deveni vacant prin demisia senatorului PSD Teodor Filipescu, a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, preşedintele PSD Ilfov, Gabriel Oprea.

1 afișare
Imaginea articolului Anghel Iordănescu va fi senator din februarie

Anghel Iordănescu va fi senator din februarie

Oprea a declarat că senatorul PSD Teodor Filipescu şi-a prezentat, luni, la organizaţia Ilfov, demisia din funcţia de senator, invocând motive legate de sănătate.

Preşedintele PSD Ilfov a menţionat că mandatul de senator care va deveni vacant după ce Filipescu îşi va înregistra demisia şi la Senat va fi ocupat de al doilea candidat de pe lista cu care PSD s-a prezentat la alegerile parlamentare din 2004, Anghel Iordănescu.

Oprea a precizat că Iordănescu va prelua mandatul de senator începând cu următoarea sesiune legislativă, care va debuta pe 1 februarie 2008.

"Mandatul de senator mă onorează, îmi face plăcere că voi lucra în continuare în aceeaşi echipă social-democrată, din care fac parte din 2004 şi în care am rămas şi în aceşti ani de opoziţie, participând la activitatea de partid", a declarat, în exclusivitate pentru MEDIAFAX, fostul selecţioner.

Iordănescu este membru PSD Ilfov din 2004, în prezent deţinând funcţia de vicepreşedinte al organizaţiei, el participând la campania electorală de la alegerile parlamentare de acum trei ani, dar şi în campania din noiembrie pentru alegerile europarlamentare.

El a declarat că activitatea de senator nu îi va afecta munca de antrenor, afirmând că implicarea sa în campaniile electorale din 2004 şi 2007, concomitent cu desfăşurarea activităţii ca antrenor, a arătat că poate activa şi în politică şi în fotbal la acelaşi nivel ridicat de performanţă.

Iordănescu a antrenat echipa naţională de fotbal a României în două perioade - prima dată între 1993 şi 1998, când a calificat-o la turneele finale ale Cupei Mondiale din 1994 şi 1998, precum şi la turneul final al Campionatului European din 1996, şi a doua oară între 2002 şi 2004.

Anghel Iordănescu a fost declarat de Federaţia Română de Fotbal drept antrenorul român al secolului XX.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici