Anton Anton a depus jurământul ca ministru al Educaţiei

Noul ministru al Educaţiei Anton Anton a depus jurământul de învestitură, miercuri, în faţa preşedintelui Traian Băsescu.

49 afișări
Imaginea articolului Anton Anton a depus jurământul ca ministru al Educaţiei

Anton Anton a depus jurământul ca ministru al Educaţiei (Imagine: Mediafax Foto)

La ceremonia de la Palatul Cotroceni au fost prezenţi premierul Călin Popescu Tăriceanu, ministrul de Externe Lazăr Comănescu, ministrul Apărării Teodor Meleşcanu, ministrul pentru Relaţia cu Parlamentul Mihai Voicu şi consilieri din cadrul Preşedinţiei.

Decretele de revocare din funcţia de ministru al Educaţiei a lui Cristian Adomniţei şi de numire la şefia instituţiei a lui Anton Anton au fost publicate, miercuri, în Monitorul Oficial.

Premierul Călin Popescu Tăriceanu l-a revocatpe Cristian Adomniţei din funcţia de ministru al Educaţiei şi l-a propus pe preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Cercetare şi Ştiinţă, Anton Anton, pentru acest portofoliu. Tot marţi, preşedintele Traian Băsescu a semnat decretul de revocare a lui Adomniţei, precum şi pe cel de numire a lui Anton Anton în funcţia de ministru al Educaţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici