Antonescu: Candidatura lui Radu Duda nu influenţează

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat, marţi, că speculaţiile apărute odată cu candidatura lui Radu Duda la Preşedinţie, privind susţinerea acestuia de către omul de afaceri Dinu Patriciu, nu influenţează competiţia, menţionând că poziţia lui Patriciu în acest caz e aceea a unui liberal devotat.

22 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Candidatura lui Radu Duda nu influenţează

Antonescu: Candidatura lui Radu Duda nu influenţează

Întrebat dacă candidatura principelui Radu Duda şi speculaţiile potrivit cărora Dinu Patriciu l-ar finanţa pe principe ar putea influenţa negativ candidatura sa la prezidenţiale, Crin Antonescu a afirmat că această candidatură a lui Radu Duda nu influenţează.

"Candidatura principelui Radu, de fapt candidatura domnului Radu Duda, că eu în această calitate îl iau drept candidat - e candidatura cetăţeanului Radu Duda, pentru că, dacă ar fi candidatura Casei Regale, intrăm în alte discuţii - nu influenţează, după cum nici posibila candidatură a domnului Talpeş nu influenţează. E o competiţie deschisă, e dreptul fiecărui cetăţean român", a susţinut Antonescu.

În ceea ce priveşte reacţia lui Patriciu, despre care s-a vehiculat că îl va susţine financiar pe principe, dar care a declarat, pentru MEDIAFAX, că îl susţine doar pe Crin Antonescu, liderul PNL a spus că "Patriciu a dat un răspuns foarte clar la această chestiune".

"Cred că nici nu putea da nici un alt răspuns atâta vreme cât e membru al PNL, un membru disciplinat şi devotat al partidului. Nu văd de ce PNL trebuie să aibă o poziţie oficială la apariţia fiecărui candidat. Ar putea ca ei să se înmulţească pe măsură ce ne apropiem de toamnă şi pe măsură ce principalii candidaţi îşi fac calcule", a conchis Antonescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici