Antonescu: Comunicarea lui Băsescu despre Hayssam, cu un parfum de mister, e un pic provincială

Preşedintele Senatului, Crin Antonescu, a precizat, sâmbătă seară, că, în opinia sa, comunicarea făcută de şeful statului, Traian Băsescu, despre aducerea în ţară a lui Omar Hayssam, "cu un parfum de mister", este, de fapt, "un pic provincială şi nepotrivită".

456 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Comunicarea lui Băsescu despre Hayssam, cu un parfum de mister, e un pic provincială

Omar Hayssam (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Eu am auzit în conferinţa de presă de la domnul Băsescu - conferinţă de presă absolut firească, din poziţia sa - ce nu confirmă: nu confirm aia, nu confirm aia, nu confirm aia. Convingerea mea, gustul meu, ceea ce cred eu că trebuie făcut într-o asemenea situaţie este ca un preşedinte să şi confirme câte ceva. Nu confirm aia, infirm aia şi confirm a,b,c,d. Comunicarea asta cu un parfum de mister e după părerea mea un pic provincială şi nepotrivită pentru asemenea împrejurări", a spus Antonescu, într-o emisiune la Antena 3.

El a arătat că Traian Băsescu, din calitatea de preşedinte care a şi asumat şi exclusivitatea, în mod explicit, pe operaţiunea aducerii în ţară a lui Omar Hayssam, trebuia să spună "nişte lucrui clare".

"În conferinţa de presă de ieri nu ne-a spus nimic. A spus că a fost o operaţiune neatorizată pe teritorul altui stat", a menţionat Antonescu.

Întrebat cum caracterizează această declaraţie făcută la cel mai înalt nivel, Antonescu a răspuns: "Cel puţin riscantă".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici