Antonescu: Dacă PNL nu va lua 20% la europarlamentare eu îmi dau demisia

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, că în situaţia în care liberalii vor înregistra un scor sub 20% la alegerile europarlamentare îşi va prezenta demisia din funcţie, dar nu înainte de a-i schimba "şi pe alţii".

1030 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Dacă PNL nu va lua 20% la europarlamentare eu îmi dau demisia

Crin Antonescu (Imagine: Andrei Alex Moise/Mediafax Foto)

Antonescu a declarat, la Adevărul Live, că obiectivul PNL la alegerile europarlamentare este să obţină un scor electoral de 25%, însă se poate considera că partidul şi-a atins obiectivul dacă ar obţine un scor între 23 şi 24 la sută din opţiuni.

El a fost întrebat ce se va întâmpla dacă PNL obţine sub 20% din voturi.

"Dacă luăm sub 20 ... nici nu vreau să analizez aşa ceva. (...) Sub 20 ar fi foarte rău şi ar genera schimbări foarte serioase", a declarat liderul PNL.

Antonescu a fost întrebat dacă şi-ar prezenta demisia din fruntea PNL într-o astfel de situaţie.

"Nu înainte de a-i schimba şi pe alţii", a răspuns preşedintele PNL.

Ulterior, el a confirmat din nou că îşi va prezenta demisia de la conducerea partidului în cazul unui scor sub 20%.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici