Antonescu, despre USL: Nu pot să dărâm un proiect pentru că nu mai am încredere într-un om

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, răspunzând unei întrebări privind încrederea sa în Victor Ponta, că mai are "extrem de puţină spre deloc", dar că nu poate dărâma o alianţă, un proiect pentru că nu mai are încredere într-un om.

541 afișări
Imaginea articolului Antonescu, despre USL: Nu pot să dărâm un proiect pentru că nu mai am încredere într-un om

Antonescu, despre USL: Nu pot să dărâm un proiect pentru că nu mai am încredere într-un om (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Aceasta înseamnă că va fi foarte greu să mergem mai departe, dar aceasta înseamnă, în acelaşi timp, că nu ne dăm bătuţi. Nu pot să rup o alianţă, nu pot să dărâm un proiect pentru că nu mai am încredere într-un om", a ţinut să precizeze liberalul.

"USL se află într-o situaţie grea, sigur să acest atac lipsit de bună cuviinţă şi lipsit de onestitate din partea lui Victor Ponta ne pune pe toţi într-o situaţie dificilă", a spus Crin Antonescu.

El a făcut aceste precizări întrebat care este situaţia în USL în acest moment şi dacă nu apreciază că se încearcă provocarea ieşirii PNL de la guvernare.

"Eu am încercat să fiu cât mai puţin acid, am căutat şi caut să restabilesc lucrurile, adevărul, fără să spun multe lucruri care s-ar putea spune despre adevăr şi minciună la Victor Ponta sau la alţii", a spus Antonescu.

Chestionat dacă PNL discută în acest moment ieşirea de la guvernare, Antonescu a răspuns negativ.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici