Antonescu: Hellvig, Silaghi şi Haşotti nu sunt propuşi pentru noul Guvern. Vor activa în Parlament

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marţi seară, că actualul ministru al Dezvoltării, Eduard Hellvig, cel al Transporturilor, Ovidiu Silaghi, şi cel al Culturii, Puiu Haşotti, nu vor mai face parte din viitorul Guvern, însă vor activa pe anumite funcţii în Parlament.

776 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Hellvig, Silaghi şi Haşotti nu sunt propuşi pentru noul Guvern. Vor activa în Parlament

Antonescu: Hellvig, Silaghi şi Haşotti vor activa în Parlament, nu sunt propuşi pentru noul Guvern (Imagine: www.gov.ro)

Antonescu a declarat, într-o emisiune la Realitatea Tv, că secretarul general al PNL, Eduard Hellvig, a făcut "opţiunea" de a renunţa la un nou mandat de ministru pentru a se ocupa de activitatea partidului şi de cea parlamentară, urmând să fie nominalizat ca vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor.

De asemenea, liderul PNL a precizat că şi actualul ministru al Transporturilor Ovidiu Silaghi a renunţat la ideea unui nou mandat de ministru pentru a conduce Comisia de afaceri europene din Parlament, cu intenţia de a candida la europarlamentare.

Totodată, Antonescu a precizat că actualul ministru al Culturii, Puiu Haşotti, a fost cel care l-a anunţat că doreşte să părăsească Guvernul.

"Puiu Haşotti de acum o săptămână, într-adevăr, vorbise clar despre dorinţa de a nu continua la minister (...) Este un foarte bun lideri de grup şi mai ales în condiţiile în care avem 50 de senatori, adică un număr neobişnuit de mare pentru noi, în care mare parte noi, debutanţi, atunci ai nevoie de un personaj cu autoritate şi cu experienţă şi Puiu Haşotti îmi pare omul ideal", a explicat Antonescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici