Antonescu: Nu am cerut garanţii PSD că voi fi prezidenţiabilul USL, eu îmi văd de treaba mea

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, că nu a solicitat garanţii de la PSD referitoare la faptul că va rămâne candidatul USL la prezidenţiale, el arătând că îşi vede de treaba sa şi că social-democraţii au fost cei care au simţit nevoia să se clarifice.

287 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Nu am cerut garanţii PSD că voi fi prezidenţiabilul USL, eu îmi văd de treaba mea

Antonescu: Nu am cerut garanţii PSD că voi fi prezidenţiabilul USL, eu îmi văd de treaba mea (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Întrebat dacă a primit garanţii că va rămâne în continuare candidatul USL la prezidenţiale, Antonescu a precizat: "Dar nici nu am cerut asemenea garanţii. Asta este obsesia dumneavostră, nu-i a mea".

"Eu am vrut să clarificăm public nişte lucruri, nu am cerut nimănui niciun fel de garanţie. Eu îmi văd de treaba mea şi nuanţele din declaraţiile colegilor de la PSD le aparţin. Adică dânşii au simţit nevoia să se clarifice asupra unor lucruri asupra cărora păreau neclari. Nu e vorba că le-am cerut eu garanţii", a spus Antonescu.

Liberalul a arătat că în cadrul convorbirii avute cu premierul înainte de deplasarea sa în Elveţia s-au discutat temele de agendă, adăugând că, după cum a văzut declaraţiile ulterioare, se va "merge înainte".

"Am vorbit la telefon. Am recapitulat temele de agendă pentru ceea ce se petrece în Parlament, pentru Comisia comună privind Roşia Montană, chestiunile astea. După cum am văzut declaraţiile, mergem înainte. Chestiunea asta cu certatul şi cu împăcatul face parte din vocabularul dumneavostră şi probabil a împrumutat şi premierul, ca să o termine odată cu dumneavoastră", a spus Antonescu, răspunzând astfel unei întrebări privind "împăcarea" cu Ponta.

Antonescu a mai spus, răspunzând unei întrebări, că în discuţia telefonică pe care a avut-o cu premierul înainte de a pleca în Elveţia nu a discutat despre candidatura sa la prezidenţiale.

"A avut loc o discuţie telefonică, dar nu despre candidatura la prezidenţiale, pentru că asta nu e o temă pentru mine. Lucrurile sunt foarte clare pentru mine. Ca să nu vorbim că e o temă din agenda anului 2014. Suntem în 2013. Am vorbit despre săptămâna asta, despre deciziile importante care trebuiau luate şi ne-am înţeles, după cum era şi normal", a spus Antonescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici