Antonescu: Nu înţeleg de ce nu candidează Stolojan şi de ce nu-şi dă demisia din PE

Vicepreşedintele PNL Crin Antonescu a declarat, miercuri, că nu înţelege de ce Stolojan nu candidează ci doar vrea să susţină partidul la nivel naţional, menţionând că i se pare incorect faptul că democrat-liberalul şi europarlamentarii care candidează la alegerile generale nu-şi dau demisia din PE.

8 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Nu înţeleg de ce nu candidează Stolojan şi de ce nu-şi dă demisia din PE

Antonescu: Nu înţeleg de ce nu candidează Stolojan şi de ce nu-şi dă demisia din PE (Imagine: Mediafax Foto)

"Mirarea mea este că oameni care au vorbit în numele poporului şi au ţipat în nenumărate rânduri de întoarcerea la popor, nu candidează. Nu înţeleg de ce îşi refuză această plăcere? Nu înţeleg de ce Stolojan spune că nu vrea să candideze pentru că vrea să servească partidului la nivel naţional, de ce nu demisionează din PE ca să lase locul unui alt om care să facă acest job pentru care s-au primit voturi, nu doar bani", a susţinut Crin Antonescu.

El a subliniat că situaţia lui Stolojan este a mai multor persoane din Parlamentul European, pe care nu le-a nominalizat, dar despre care a spus că i se pare incorect că nu vor să demisioneze decât în situaţia în care ar câştiga un loc în Parlamentul naţional, după alegeri.

"E situaţia mai multor oameni din PE, care nu vor să demisioneze de acolo decât dacă vor fi aleşi în România. Mi se pare incorect", a conchis Antonescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici