Antonescu: Nu se va încălca Statutul pentru Stănişoară, voi cere să găsim o formulă la vicepreşedinte

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi, că va solicita Delegaţiei Permanente să caute o formulă prin care Mihai Stănişoară să poată îndeplini "atribuţiile" funcţiei de vicepreşedinte, el arătând că nimeni nu are de gând să încalce Statutul partidului.

146 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Nu se va încălca Statutul pentru Stănişoară, voi cere să găsim o formulă la vicepreşedinte

Antonescu: Nu se va încălca Statutul pentru Stănişoară,voi cere să găsim o formulă la vicepreşedinte (Imagine: Bogdan Maran / MediafaxFoto)

Întrebat cum va ajunge Stănişoară să ocupe o funcţie de vicepreşedinte al PNL, în condiţiile în care această funcţie trebuie aleasă la Congres, Antonescu a precizat: "Este o propunere pe care o voi face nu acum la Biroul Politic, ci la Delegaţia Permanentă, spre a căuta o formulă prin care să poată îndeplini aceste atribuţii".

El a spus că nu se va încălca Statutul PNL pentru ca Stănişoară să ocupe o funcţie de vicepreşedinte.

Întrebat dacă Stănişoară va avea atribuţii de vicepreşedinte sau va ocupa efectiv o funcţie de vicepreşedinte, Antonescu a precizat: "O să vedem la Delegaţia Permanentă, vă asigur că nimeni nu are de gând să încalce Statutul".

Antonescu a mai spus că Delegaţia Permanentă deţine practic toate deciziile majore ale partidului în perioada dintre Congrese.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici