Antonescu: Responsabilitatea pentru situaţia ţării revine în mod egal lui Geoană şi Băsescu

Preşedintele PNL Crin Antonescu a declarat, marţi, că responsabilitatea pentru situaţia actuală a ţării revine în mod egal lui Mircea Geoană şi Traian Băsescu, menţionând că liderul PSD ar trebui să nu uite, când face promisiunui în campanie, că partidul lui a fost timp de 9 luni în Cabinetul Boc.

18 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Responsabilitatea pentru situaţia ţării revine în mod egal lui Geoană şi Băsescu

Antonescu: Responsabilitatea pentru situaţia ţării revine în mod egal lui Geoană şi Băsescu (Imagine: Liviu Maftei/Mediafax Foto)

"Responsabilitatea pentru situaţia în care se află astăzi ţara este egal împărţită între domnul Băsescu şi domnul Geoană, între Partidul Democrat Liberal şi Partidul Social Democrat, care s-au aliat
la începutul acestui an, s-au simţit foarte bine împreună", a declarat, marţi, la Piteşti, Crin Antonescu.

El a menţionat că Băsescu s-a simţit foarte bine ca aliat cu Geoană, Iliescu, Voiculescu, Hrebenciuc şi cu Vanghelie.

"S-a simţit foarte bine domnull Băsescu aliat şi cu domnul Geoană şi cu domnul Iliescu şi cu domnul Voiculescu şi cu domnul Hrebenciuc şi cu domnul Vanghelie şi cu toţi aceşti domni" a declarat Crin Antonescu.

Preşedintele PNL a mai precizat că Mircea Geoană ar trebui să ţină seama în momentul în care face promisiuni de faptul că PSD a fost la guvernare în acest an alături de PDL.

"E bine ca atunci când domnul Geoană cutreieră ţara promiţând în stânga şi în dreapta, dupa cum îl ştim, mare promiţător, să nu uite că a avut nouă luni de zile un partid care a deţinut jumătate de Guvern", a spus Antonescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici