Atac fără precedent la adresa Uniunii Europene, din partea unui deputat PSD: Franţa şi Germania, stăpâni care ne călăresc

Deputatul PSD Nicolae Bacalbaşa a lansat un atac fără precedent la adresa Uniunii Europene şi a unor ţări precum Germania şi Franţa, numindu-le „stăpâni care ne călăresc”, iar despre preşedintele Klaus Iohannis a spus că este „în afara României”.

5492 afișări
Imaginea articolului Atac fără precedent la adresa Uniunii Europene, din partea unui deputat PSD: Franţa şi Germania, stăpâni care ne călăresc

Atac VIRULENT la adresa Uniunii Europene, din partea unui deputat PSD: Stăpâni care ne călăresc

Nicolae Bacalbaşa a vorbit la o televiziune locală din Galaţi despre locul României în Uniunea Europeană şi despre cancelarul german, Angela Merkel, pe care îl acuză că transformă România într-o „colonie”, cu sprijinul unor persoane „infiltrate”.

„Problema este noi şi ei. Preşedintele Iohannis este, pentru mine în afara României. Suntem într-o uniune, aşa cum spunea Bismarck, în orice uniune există un călăreţ şi un cal. Noi nu suntem nici măcar calul, ci măgarul de povară al unei structuri pe care din motive demagogice, nu o să o putem influenţa niciodată. Practic, suntem intoxicaţi de către stăpânii noştri care ne călăresc, n-aş vrea să spun stăpânii noştri coloniali din cadrul Germano – Franţei şi coloniile ei actuale sau pe care şi doreşte să le subordoneze în întregime. Stăpânii noştri au reuşit să creeze un aparat de represiune controlat, culmea, de autohtoni, de românaşi de-ai noştri pe care, iarăşi, eu nu-i consider, ca şi pe domnul preşedinte, a fi români şi a ne ţine ca pe nişte căţei care trebuie subordonaţi, cu nasul în rahat”, a declarat Nicolae Bacalbaşa, la televiziunea locală din Galaţi.

În cadrul emisiunii de la postul local, Nicolae Bacalbaşa a mai spus că „MCV este o golănie ordinară”, care are legătură cu „banditismul neacceptării în Schengen”, iar despre preşedintele României, Klaus Iohannis, a declarat că este „un provocator profesional”, infiltrat de străini, „pentru a batjocuri poporul român”.

În plus, deputatul PSD a făcut şi o serie de aluzii la trecutul nazist al Germaniei şi a vorbit despre cancelarul Merkel numind-o „Fuhrerul feminin” al Germaniei actuale, acuzând-o că ţara ei „controlează” Europa .

„Pentru că dacă dispreţuieşti românii nu poţi să aplici o regulă numită democraţie unei structuri pe care o dispreţuieşti. Nici nu pot să îl învinovăţesc. Germania a infiltrat timp de decenii, pentru că deşi Hitler a fost la putere numai 12 ani, poporul german, până în 1970, în proporţie de 70%, era pro-Hitlerist, după care a fost deviat de la această orientare de creşterea nivelului de trai.... M-a bucurat când discuţia dintre doamna Dăncilă cu Fuhrerul feminin al Germaniei actuale, frau Merkel, care controlează toată politica Europei prin fake-uri, partide false, care toate sunt din PPE, adică etnic, poate non-germane, dar servind interesele strict ale acestei ţări şi n-a cedat doamna Dăncilă. Dacă vrei, este un răspuns şi pentru numitul Klaus Werner, indirect”, a mai afirmat Nicolae Bacalbaşa.

Nicolae Bacalbaşa crede că preşedintele Iohannis vrea să se victimizeze fie prin suspendare, fie prin chemarea în faţa unei instanţe.

Deputatul PSD a lăsat să se înţeleagă, în timpul interviului, că partidul pe care îl reprezintă nu va solicita suspendarea preşedintelui.

Nicolae Bacalbaşa este cunoscut pentru gesturile obscene făcute de la tribuna Parlamentului pentru care a fost suspendat timp de şase luni chiar de conducerea PSD, dar şi pentru numeroasele declaraţii controversate făcute în calitate de purtător de cuvânt al Spitalului Judeţean din Galaţi şi de politician.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici