Atanasiu: Băsescu nu înţelege că nu are în fişa postului rolul de "turbulent şi scandalagiu"

Vicepreşedintele PNL Teodor Atanasiu a declarat că manifestările din ultima perioadă ale preşedintelui Traian Băsescu se răsfrâng asupra activităţii Guvernului, care nu este lăsat să funcţioneze, iar în final cei care au de suferit sunt românii.

2 afișări
Imaginea articolului Atanasiu: Băsescu nu înţelege că nu are în fişa postului rolul de "turbulent şi scandalagiu"

Atanasiu: Băsescu nu înţelege că nu are în fişa postului rolul de "turbulent şi scandalagiu"

"Traian Băsescu nu cred că este capabil vreodată să înveţe şi un alt rol decât cel de turbulent politic. El nu a ştiut să facă politică decât prin scandal. Ceea ce nu înţelege este că funcţia pe care o ocupă astăzi nu este o funcţie care să aibă în fişa postului şi partea de scandalagiu, este dimpotrivă, este o funcţie de mediator", a spus Teodor Atanasiu, citat de corespondentul MEDIAFAX.

Vicepreşedintele PNL a adăugat că "Traian Băsescu, care se erijează tot timpul în reprezentantul românilor", nu a înţeles că acest război continuu pe care îl poartă cu Guvernul se răsfrânge asupra vieţii de zi de zi a românilor.

"Guvernul are un rol clar: să rezolve problemele administrative şi economice ale României astfel încât cetăţenii să o ducă mai bine. În momentul în care te lupţi toată ziua să nu laşi guvernul să funcţioneze, să nu laşi guvernul să facă treaba, te lupţi cu cei care trebuie să facă bine românilor şi nu îi laşi să le facă bine (…) Nu Norica Nicolai sau Călin Popescu Tăriceanu au cel mai mult de suferit în lupta cu Traian Băsescu ci cetăţenii României au cel mai mult de suferit", a afirmat Atanasiu.

Liderul liberal a spus că manifestarea preşedintelui aduce prejudicii de imagine Guvernului şi prejudicii materiale direct în buzunarul românilor. El a adăugat că Traian Băsescu continuă campania electorală pe care a început-o când a intrat în politică şi n-a încheiat-o nici când a ajuns pe funcţia de preşedinte pentru că nu a înţeles care este rolul preşedintelui.

Potrivit sursei citate, şeful statului crede că principala sa datorie este să se războiască cu principalul său adversar politic, respectiv cu Partidul naţional Liberal şi cu Guvernul României.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici