Averea Elenei Băsescu: Un Range Rover, bijuterii şi ceasuri în valoare de 8000 de euro

Fiica cea mică a preşedintelui Traian Băsescu, Elena Băsescu, candidat independent la europarlamentare, are, potrivit declaraţiei de avere postată pe site-ul BEC, un Range Rover achiziţionat în 2007, bijuterii şi ceasuri în valoare de 8000 de euro, dar şi un credit de 16.537 de euro la Piraeus Bank.

142 afișări
Imaginea articolului Averea Elenei Băsescu: Un Range Rover, bijuterii şi ceasuri în valoare de 8000 de euro

Averea Elenei Băsescu: Un Range Rover, bijuterii şi ceasuri în valoare de 8000 de euro (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

Conform declaraţiei de avere, completată la 5 aprilie, Elena Băsescu, consilier economic la Luxten, nu deţine terenuri sau clădiri.

Ceasurile şi bijuterii dobândite până în 2008 au o valoare de 8.000 de euro.

Creditul la Piraeus Bank a fost contractat în 2007 şi trebuie achitat până în 2012.

În 2008, Elena Băsescu a încasat un salariu de 82.513 lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici