AZI, de la 22.00, „InSecuritate”, cu Bogdan Nicolae, pe Aleph News – invitat analistul Bogdan Teodorescu

Bogdan Nicolae te invită la următoarea ediţie a emisiunii „InSecuritate”, sâmbătă, 19 februarie, de la 22.00, pe Aleph News!

106 afișări
Imaginea articolului AZI, de la 22.00, „InSecuritate”, cu Bogdan Nicolae, pe Aleph News – invitat analistul Bogdan Teodorescu

„InSecuritate”, cu Bogdan Nicolae – invitat analistul Bogdan Teodorescu

Câtă securitate este în (in)securitatea globală a lumii de astăzi? Cum joacă occidentalii? Cum joacă Rusia? Este criza ruso-ucraineană, pretext de campanie electorală pentru mai-marii planetei?

Te invit să decriptăm împreună ce este în spatele acestui joc de negociere şi aruncarea vinei unul spre celălalt. Care sunt discursurile cu care fiecare dintre mai marii-planetei încearcă să câştige inimile şi minţile noastre? Cu ce ne alegem noi, la finalul zilei?

Emisiunea se difuzează şi pe canalul Smart TV, în reţelele de cablu Orange , INES şi RCS & RDS, sâmbăta, de la 19:00.


 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici