PROMO  AZI, ora 20.00, „InSecuritate”, cu Bogdan Nicolae, pe Aleph News & Mediafax.ro. Invitat dr. Radu Ţincu, medic primar Terapie Intensivă-Toxicologie

Bogdan Nicolae te invită la următoarea ediţie a emisiunii „InSecuritate”, sâmbătă 16 octombrie, de la ora 20.00!

95 afișări
Imaginea articolului AZI, ora 20.00, „InSecuritate”, cu Bogdan Nicolae, pe Aleph News & Mediafax.ro. Invitat dr. Radu Ţincu, medic primar Terapie Intensivă-Toxicologie

AZI, ora 20.00, „InSecuritate”, cu Bogdan Nicolae, pe Aleph News & Mediafax.ro. Invitat dr. Radu Ţincu, medic primar Terapie Intensivă-Toxicologie.

România zilelor noastre, o imensă terapie intensivă care ne trece, mai mult ca oricând, prin toate crizele pandemiei. Dar, înainte de toate, printr-o criză a fricii şi a neîncrederii. Pe care o rezolvăm mai întâi? Cum? 
 
Un sistem sanitar, prins mereu în mrejele unei neputinţe bolnăvicioase şi captiv de 30 de ani între iluzoriul „avem de toate” şi „ne ard spitalele.” O clasă politică care-şi găseşte mereu scuzele în greaua moştenire, fără să-şi asume vreodată reforme adevărate în sănătate.
 
Încotro se îndreaptă România? Îşi poate vindeca cetăţenii un sistem de sănătate bolnav? Al câtelea val o să ne înghită? Dacă decid să nu mă vaccinez, pot să decid să nu-i îmbolnăvesc şi pe alţii? Cine îşi asumă morţii dacă pledăm pentru o imunizare colectivă prin boală? Cine ne învaţă educaţia sanitară şi câtă nevoie avem de aşa ceva? 
 
O discuţie necesară şi utilă cu Radu Ţincu, medic primar Terapie Intensivă-Toxicologie, dar şi omul care are poate cea mai realistă şi deopotrivă cea mai dureroasă imagine a vieţii, dar şi a morţii, din locul în care secundele fac diferenţa între a fi şi a nu fi. 
 
În fiecare sâmbătă, de la ora 20.00, afli răspunsuri de la invitaţii lui Bogdan Nicolae, în emisiunea „InSecuritate”. Trăieşte, ca să înveţi! Află, ca să te întrebi!
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici