Bădălău, despre Congres: O să candidez la Giurgiu. La nivel naţional e aerul tare

Niculae Bădălău a declarat că va candida la următorul Congres al partidului pentru funcţia de preşedinte al PSD Giurgiu. Fostul ministru al Economiei a precizat că nu îl interesează poziţii în conducerea partidului, pentru că „la nivel naţional e aerul tare”.

741 afișări
Imaginea articolului Bădălău, despre Congres: O să candidez la Giurgiu. La nivel naţional e aerul tare

Bădălău, despre Congres: O să candidez la Giurgiu. La nivel naţional e aerul tare

„Eu o să candidez la Giurgiu. La nivel naţional e aerul tare. Nu prea înţeleg eu ce se întâmplă acolo şi atunci prefer să nu”, a afirmat Niculae Bădălău, miercuri seara, la România Tv.

Social-democratul a negat că s-ar fi certat şi că ar fi vrut să îl bată pe colegul de partid, europarlamentarul Dragoş Benea.

„Sunt foarte răcit şi ieri toată ziua am zăcut la şedinţă. Ba da am fost, dar eram mai în spate. Dacă eram bolnav toată lumea fugea să nu ia virusul de la mine. Ştiţi cum e? N-am dat, am luat. Nu. Dragoş e prietenul meu şi am avut o discuţie. Eu nu ştiu cine vă informează dar eu nici măcar nu puteam să mă ridic de pe scaun, d-apăi să îl mai bat pe Dragoş. El pe mine nu cred că vrea. Dragoş nu. Glumesc. Suntem prieteni. Mă amuză ştirile acestea”, a completat Bădălău.

Acesta a infirmat şi speculaţiile potrivit cărora ar fi vrut să fie numit, în CEx de marţi, secretar general al PSD. El a explicat şi de ce nu a demisionat din vreu funcţie deţinută în partid, la Comitetului Executiv.

„Eu demisionam şi eu dar nu aveam de unde, că nu eram nimic. Acum am mai urcat pe treptele puterii. O să ne vedem şi o încercăm să construim un program, să monitorizăm guvernarea. Cineva cred că are tot interesul să spună tot felul de nebunii – că ne batem. Credeţi-mă că lucrurile nu se întâmplă la modul cum sunt relatate în presă. Unii dintre noi ne cunoaştem de 30 de ani. Chiar am stat lângă domnul profesor Buzatu, preşedintele de la Vaslui cu care aveam tot felul de discuţii pe doctrina politică”, a conchis Niculae Bădălău.

PSD Giurgiu, filiala condusă de Niculae Bădălău, a obţinut un scor bun la alegerile prezidenţiale, deşi candidatul partidul Viorica Dăncilă a pierdut la al doilea tur de scrutin.

Niculae Bădălău a fost numit membru în conducerea colectivă interimară - Regiunea Sud, a anunţat preşedintele interimar al PSD Marcel Ciolacu, după ce Viorica Dăncilă a demisonat de la şefia PSD.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
bădălău,
psd,
congres

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici