Barna: Domnule Orban, ar fi fost de preferat să vă asumaţi răspunderea şi pe alegerea primarilor în două tururi

Liderul USR Dan Barna îi transmite premierului Ludovic Orban că ar fi fost de preferat ca Guvernul să îşi asume răspunderea şi pentru revenirea la alegerea primarilor în două tururi.

891 afișări
Imaginea articolului Barna: Domnule Orban, ar fi fost de preferat să vă asumaţi răspunderea şi pe alegerea primarilor în două tururi

Barna: Domnule Orban, ar fi fost de preferat să vă asumaţi răspunderea şi pe alegerea primarilor în două tururi

„Salut decizia guvernului în privinţa rezolvării rapide a unor probleme prin procedura asumării răspunderii. Totuşi, domnule prim-ministru Orban, ar fi fost de preferat să treceţi pe lista acelor situaţii în care se impun măsuri urgente şi cea privind alegerea primarilor. Mai este jumătate de an până la locale şi încă nu s-au luat măsuri pentru îndreptarea actualei legi care descurajează participarea electoratului şi transformă comunităţile noastre locale în moşii ale unor grupuri de interese fără legitimitate şi dorinţă de a face bine”, a scris Dan Barna, pe Facebook.

Liderul USR a adăugat că menţinerea sistemului de alegere a primarilor într-un singur tur „convine doar celor care se tem de voturi, adică de români”.

Premierul Ludovic Orban a anunţat că Guvernul îşi va asuma răspunderea pe un pachet de legi din domeniul justiţiei, precum şi pe OUG 114.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
barna,
orban,
primari

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici