Băsescu: Am votat pentru un partid nou. Apelul către români: dacă nu aveţi cu cine vota, anulaţi votul

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, duminică, în secţia de votare, că a votat pentru un partid nou, el făcând un apel la români să vină să voteze şi precizând că dacă aceştia nu îşi regăsesc opţiunile pe buletine, atunci să îşi anuleze votul, dar să nu absenteze.

2393 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Am votat pentru un partid nou. Apelul către români: dacă nu aveţi cu cine vota, anulaţi votul

Băsescu: Am votat pentru un partid nou. Apelul către români: dacă nu aveţi cu cine vota, anulaţi votul (Imagine: Liviu Adascalitei/Mediafax Foto)

Băsescu a votat, duminică la prânz, la Liceul Xenopol, împreună cu soţia sa, Maria. După ce a votat, în secţie, şeful statului a spus că a votat "cu un partid nou".

Preşedintele Traian Băsescu a fost întâmpinat, duminică, la Liceul Xenopol, unde a venit pentru votare la alegerile europarlamentare, de un grup de simpatizanţi, printre care Gabriel Berca (PMP), cu tricouri înscripţionate cu mesaje precum "Băsescu, always cool", "My president is Joe Biden's friend" şi "Preşedinte învingător".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici