Băsescu: Ar fi mai bine ca în turul doi să intre Antonescu

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, duminică, la un miting electoral de la Sibiu, că "poate ar fi mai bine" să intre în turul al doilea cu liderul PNL, Crin Antonescu, pentru că românii merită doi candidaţi de dreapta.

19 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Ar fi mai bine ca în turul doi să intre Antonescu

Băsescu: Ar fi mai bine ca în turul doi să intre Antonescu (Imagine: Ovidiu Dumitru Matiu/Mediafdax Foto)

"Poate că ar fi mai bine ca în turul doi să intre Crin Antonescu. România ar merita să aibă, în turul doi, doi candidaţi de dreapta", a spus Băsescu.

Şeful statului a afirmat, însă, că adevărata opţiune a românilor ar trebui să fie să îl voteze pe el.

"Opţiunea adevărată, corectă a românilor este să voteze pentru al doilea mandat al lui Traian Băsescu", a spus Băsescu.

Despre Mircea Geoană, şeful statului a spus din nou că în spatele său este de fapt Ion Iliescu şi că românii nu ar mai trebui să fie de acord cu o Românie condusă în stilul acestuia.

Traian Băsescu le-a mai spus sibienilor adunaţi la mitingul electoral că şi-a depus candidatura la BEC chiar după liderul PSD, iar când a ieşit de acolo l-ar fi auzit pe Ion Iliescu spunându-i lui Geoană: "Mircea, ţi-am predat ştafeta".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici