Băsescu: Cei ce invocă stabilitate politică sunt cei care au demisionat în bloc şi au iniţiat moţiune

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, marţi, la Cotroceni, că cei care invocă necesitatea stabilităţii politice sunt exact cei care au provocat criza, adică cei care au demisionat "în bloc" din Guvern şi cei care au iniţiat moţiunea de cenzură.

22 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Cei ce invocă stabilitate politică sunt cei care au demisionat în bloc şi au iniţiat moţiune

Băsescu: Cei ce invocă stabilitate politică sunt cei care au demisionat în bloc şi au iniţiat moţiune (Imagine: Mediafax Foto/Liviu Adăscăliţei)

El a făcut afirmaţia la începutul întâlnirii cu reprezentanţii PDL veniţi la Cotroceni pentru consultări.

Din delegaţia PDL fac parte Emil Boc, Vasile Blaga, Adriean Videanu, Elena Udrea, Cezar Preda.

Băsescu a ţinut să îi mulţumească lui Boc pentru determinarea şi curajul cu care a iniţiat anumite legi.

Şeful statului a spus că vrea să cunoască opinia PDL referitor la paşii de urmat, la care Boc a răspuns că partidul său doreşte continuarea unor proiecte de reformă şi, de asemenea, stabilitate politică.

Boc a adăugat că va da mai multe detalii după ce presa, intrată la oportunităţi de imagine, va ieşi din sală.

Băsescu a ţinut să mai facă o precizare, referitoare la problema stabilităţii politice.

El a spus că cei care invocă public necesitatea stabilităţii politice sunt exact cei care au provocat criza, adică cei care au demisionat "în bloc" din Guvern şi cei care au iniţiat moţiunea de cenzură.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici